1000-eurose osalustasuga kahepäevasel No Limit Holdem 6-Max High-Roller turniiril osales 30 mängijat ning esindatud oli pea kogu Eesti pokkeri koorekiht. Finaallauda liidrina jõudnud Palmile pakkus suurimat konkurentsi Marius Morel, kes teenis teise koha eest 6485 eurot. Kolmas oli Tarmo Tammel (4540 eurot), samuti jõudsid auhinnarahadesse Robert Kallikorm ning Mati Pirn.

Palmi tunnistas, et sai oma pikaaegse pokkerikarjääri esimese arvestatava võidu. „Turniiripileti võitsin online-satelliidilt ning ligi kümne tuhande eurone auhinnaraha on minu jaoks väga suur summa. Siiski pean tiitlivõitu rahast veelgi olulisemaks,“ tunnistas eelmisel kümnendivahetusel aktiivselt mänginud, kuid viimastel aastatel suurest pokkerist taandunud tšempion. Tegemist oli mehe esimese Eesti meistritiitliga.

High-Roller turniiril Palmi üleolekut tunnistanud Moreli ja Tammeli tähetund koitis aga veel samal õhtul, mil koos Indrek Stranbergi, Mihkel Tamme, Tanel Kohti ja varuvõistleja Martin Männiga EMV võistkondlikul turniiril puhas töö tehti. Tiimiturniiri finalistid selgusid kümne OlyBetis, Betsafe’is, Pafis, Unibetis ja Coolbetis toimunud turniiri käigus. Võistlussarjas registreerus 24 kuueliikmelist tiimi (viis põhimängijat + varuvõistleja) ning finaali pääses 16 parimat. Kolm edukaimat võistkonda alustasid finaali lisapunktidega.

Finaalturniir koosnes viiest samaaegselt toimunud 16 mängijaga No Limit Holdem turniirist ning igal turniiril osales üks liige igast võistkonnast. Kui üldvõitjaks tulnud Pokkeri$tuudio ülekaal oli ilmne, siis seda kõvem madin käis järgmiste poodiumikohtade nimel. Pingelises lõpuheitluses saavutas teise koha legendaarse Pärnu pokkeripubi 2 PAARI võistkond, kolmandaks tuli aga valdavalt elukutselistest mängijatest koosnev ning eelvooru võitnud Trip Kings.

Mõistagi jäid tiimiturniiri võitjad oma mänguga väga rahule. „Pokkeri$tuudio“ liikmetest on Morel küll juba kahekordne EMV tšempion (mõlemad tiitlid õnnestus võita 2017. aastal), kuid võistkonna ülejäänud liikmed pole teistest arvukatest saavutustest hoolimata veel keegi varasemalt Eesti meistriks tulnud.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt läbiviidavad tiitlivõistlused jätkuvad reede keskpäeval alanud 70-eurose sisseostuga No Limit Holdem Turbo rahvaturniiriga, millel oodatakse üle 600 pokkerisõbra üle Eesti. Suure osalejate huvi tõttu viiakse rahvaturniir läbi kolmes eelvoorus, finaal algab aga laupäeva õhtul kell 18:00.