“Tuhanded Eesti inimesed peavad pidevalt sõprade, pere või kolleegide seltskonnas omaette turvalises ja mugavas keskkonnas meelelahutuslikke pokkeriõhtuid. Neid on aga sageli keeruline korraldada, kuna osalejad elavad eri paikades, võivad töö tõttu viibida teises linnas või puudub mänguks lihtsalt ruum või vahendid,” selgitas PokerStarsi Baltikumi regiooni juht Tomas Larsson.

Larssoni sõnul lahendab nüüd ka PokerStars.EE keskkonnas avatud verivärske Home Games keskkond kõik need probleemid, andes nii hobimängijatele kui tõsistele pokkerisportlastele võimaluse PokerStarsis üles seada oma isiklik pokkeriklubi ja pidada kodumänge internetis koos oma seltskonnaga, hoolimata sellest, kus maailma otsas kõik osalejad hetkel viibida võivad.

Võistlejad saavad valida paljude eri pokkerivariatsioonide, rahamängude ja turniiride vahel ning mängida mis tahes limiitidel, mis võimaldab kogu seltskonnal kogeda online-kodumängudega kaasnevat mugavust ja võistluspinget ning lihtsalt meelt lahutada.

Home Games on PokerStarsi suuremaid tarkvaraarendusi pärast pokkerisaidi avamist 2001. aastal. See võimaldab mängijatel luua ja hallata nende isiklikke pokkeriklubisid internetis, kutsuda sõpru ja pereliikmeid nii personaalselt kui Facebooki, Twitteri ja e-posti teel mängima täielikult isikupärastatavatel turniiridel ja rahamängudes, osaleda klubiliigades ja võistlustel ning uhkustada sealsete saavutuste ja korralike auhindade üle.

Oma kodumängude viimine internetti on väga lihtne ja kiire. Selleks tuleb PokerStarsi tarkvaras klikkida Home Games nupul ja üles seada klubi, saades selle juhiks või liituda olemasoleva klubiga, kuhu on mõni sõber mängijat kutsunud. Uues keskkonnas on suur hulk seadistusvõimalusi ning vahendeid mängukeskkonda oma äranägemise järgi muuta.

Tähistamaks Home Games keskkonna avamist annab PokerStars võimaluse teenida reisi kaheksale inimesele ühte neljast vapustavast sihtkohast.

Auhinnavõitja saab valida Macau, Vancouveri, EPT Snowfesti (Hinterglemmi) ja Buenos Airese vahel, kus tema seltskonda ootab eest pokkeri- ja peoõhtu Daniel Negreanuga, 2010. aasta WSOP tšempioni Jonathan Duhameli ja võitja valikul Team PokerStars Pro liikmega. Loe võistluse kohta lähemalt kodumängude kampaania leheküljelt.