Mõistatuslik mängija, kes pole veel avalikult oma tegelikku identiteeti paljastanud, lendas pokkerikuulsuste hulka 2009. aastal, kui ta astus võidukalt vastu mitmetele maailma suurimatele pokkerinimedele. PokerStarsi profimeeskonna liikmena avaldatakse Isildur1 identiteet juba lähitulevikus.

Küsimuse peale, mida see leping tema jaoks tähendab, vastas Isildur1: “Ma otsustasin PokerStarsiga liitumise kasuks, kuna tegemist on suurima pokkerisaidiga ja see on minu jaoks põnev väljakutse. Olla samas tiimis selliste mängijatega nagu Daniel Negreanu, Dario Minieri ja Johnny Lodden, on kõva sõna,” ütles ta.

“Nüüdsest on minu eesmärkideks live-mängu arendamine mitmete eesolevate turniiride tarvis, jätkuv keskendumine heads-up no-limit Hold’em mängutüübile kuid ka pot-limit Omaha mängu õppimine,” lisas värske Team PokerStars Pro.

Kõrgete limiitide heads-up SuperStar Showdown lahingud
Tõestamaks, et ta on maailma parim mängija heads-up rahamängudes, teeb Isildur1 PokerStarsis seeria heads-up ehk üks ühe vastu lahinguid kõrgetel limiitidel. Selle jaoks on spetsiaalselt välja arendatud SuperStar Showdown formaat, kus üks sessioon koosneb 2500 jagumisest mitte väiksemal limiidil kui $50/$100. Esimene matš algab Eesti aja järgi 20. detsembril kell 1 öösel ning tema vastane selgub lähipäevil.

PokerStarsi profitiimi liige Daniel Negreanu oli Isildur1 liitumisest tiimiga väga elevil. “Isildur1 masti mängija päevavalgele tekkimine pole just igapäevane - kui vaadata sõnaraamatust väljendit fenomen, siis seal on tema foto. Pokkerimaailm paneb tähele, kui ta mängib. Kartes küll seda sõna üleliia palju kasutada, siis minu meelest on Isilduri no-limit Hold'em mäng justnimelt “haige”! Vaid vähesed julgevad talle vastu astuda ning neil, kes seda teevad, on tema vastu selge austus.”