Vastavalt uuele hasartmänguseadusele peab kaughasartmängude korraldamiseks äriühingul olema nii hasartmängu tegevusluba kui kaughasartmängu korraldusluba.

Kui maksu- ja tolliameti poolt PokerStarsile väljastatud hasartmängu korraldamise tegevusluba jõustub 23. augustil, siis kaughasartmängu korraldusluba on hetkel veel taotlemisel.

"Litsentsi taotlemine on alati keerukas protsess ning mul on väga hea meel, et PokerStars on nüüdseks Eestis hasartmängu korraldamise tegevusloa saamiseks edukalt täitnud kõik vajalikud kriteeriumid," tänas PokerStarsi Baltikumi juht Tomas Larsson Eesti Maksu- ja Tolliametit konstruktiivse koostöö eest.

PokerStarsil on 38 miljonit kasutajat kõikjalt maailmast ja see on ka Eesti pokkerihuviliste üks populaarsemaid mängukohti.

Hoolimata sellest, et Eesti on üks väiksemaid Euroopa Liidu liikmesriike, on see Larssoni kinnitusel
PokerStarsi jaoks üks silmapaistvamaid uusi turgusid, mida tõestab nii mängijate arvukus kui ka mitmete suurturniiride korraldamine Tallinnas viimase aasta jooksul.

Läinud nädalal peetud maailma suurima pokkeriturnee PokerStars.com European Poker Touri 7. hooaja avaetapp toimus justnimelt Tallinnas, kus enam kui 25 miljoni kroonise auhinnafondiga nädalapikkusest põhiturniirist võttis osa 420 mängijat 40 eri riigist.

"Eestis on kõrgel tasemel nii mängijad kui turniirikorraldajad, samuti on Tallinn paljude tippmängijate jaoks uus ja väga sümpaatne sihtkoht," lisas Larsson, kelle sõnul jäid Eestis viibinud PokerStarsi profitiimi liikmed ja teised külalised Tallinna ning siinse turniirikorraldusega igakülgselt rahule.