PokerStars.ee Eesti Pokkerikarika eriauhinna teenib festivali põhiturniiril kõige kaugemale jõudev võistluse vältel PokerStarsi brändingut kandev mängija. Russian Poker Touri Riia etapi pakett sisaldab nii põhiturniiri osalustasu, majutust kui reisiraha. Mullu tegi Riia RPSil võimsa tulemuse tartlane Aleksandr Kuperman, kes tõi esikoha eest koju üle 95 000 euro.

1.-3. aprillil Pärnus Scandic Rannahotellis toimuvale 350-eurose osalustasuga PokerStars.ee Eesti Pokkerikarika põhiturniirile oodatakse kuni 100 mängijat ning auhinnafondiks enam kui 25 000 eurot. Kvalifikatsiooniturniirid on tänaseks lõppenud, kuid veel on võimalik osta PokerStars.ee keskkonna kaudu nii hotelliga kui ka ilma majutuseta turniiripakette.

Pärnu pokkerifestivali raames toimub lisaks 20 000-punktise algstackiga ja 40-minutiliste tasemetega põhiturniirile esimese võistluspäeva õhtul kell 20 turbo-struktuuriga 40-eurone kõrvalturniir ning teisel võistluspäeval kell 12.30 tavastruktuuriga 100-eurose osalustasuga kõrvalturniir, kus registreerumise eesõigus on põhiturniirist osa võtnud mängijatel. Lisaks mitmetele üllatustele toimub laupäevase teise turniiripäeva järel ööklubis Strand meeleolukas PokerStarsi pokkeripidu koos ansambel Trafficu kontserdiga.

PokerStars.ee korraldab sel nädalavahetusel peetava Eesti Pokkerikarika koostöös Olympic Casinoga. Festivalist teeb live-ülekande pokkeriuudiste portaal PokerNews Eesti ning võistluse põnevad hetked jõuavad ka pokkeriraadio Flop.FM kuulajateni.