Scandic Rannahotellis toimuval 300-eurose osalustasuga PokerStars.ee Eesti Pokkerikarika põhiturniiril saab osaleda kuni 100 mängijat, mis loob eeldatavaks auhinnafondiks enam kui 25 000 eurot.

“Tegemist on esimese just Eesti mängijatele mõeldud suure pokkerifestivali ja omamoodi pokkerilaagriga,” ütles PokerStarsi Baltikumi juht Tomas Larsson, kelle sõnul on lisaks deep-stack põhiturniirile PokerStars.ee Eesti Pokkerikarika raames plaanis läbi viia ka kõrvalturniirid, pokkeriteemalised töötoad ja meeleolukas pokkeripidu.

3-päevasele võistlusele saavad sada kiiremat registreeruda ainult läbi Pokerstars.ee – seda kas võistlusele otse sisse ostes või satelliitturniiride kaudu kasvõi 2,20 euro eest. Võistluspaketi väärtus on €470, sisaldades majutust, toitlustust Scandic Rannahotellis, meelelahutust ja põhiturniiri osalustasu.

PokerStars.ee Eesti Pokkerikarikale toimuvad alates 1. märtsist iga päev esmaspäevast laupäevani kell 19 €5.50 Freezeout (3 pääset nädalafinaali garanteeritud) ja kell 20 €2.20 Rebuy satelliidid (5 pääset nädalafinaali garanteeritud). Kõigil märtsi pühapäevadel kell 19 algavatel 33-eurostel nädalafinaalidel on iga kord 5 paketti PokerStars.ee Eesti Pokkerikarikale garanteeritud.

PokerStars korraldab 1.-3. aprillil Pärnus toimuva PokerStars.ee Eesti Pokkerikarika koostöös Olympic Casinoga.

Eestis litsentseeritud PokerStars on enam kui 44 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait, kus toimub iga päev rohkem pokkeriturniire kui kusagil mujal ning mis spondeerib mitmeid maailma suuremad live-pokkerivõistlusi.