"Väikeses Eestis on tuhandeid häid pokkerimängijaid ning meil on väga hea meel, et tänu värskele litsentsile saavad nad jätkuvalt mugavalt maailma suurimas pokkeritoas võistelda mängijatega üle kogu maailma ning kvalifitseeruda maailma suurimatele live-turniiridele nagu näiteks Euroopa pokkeriturnee," märkis PokerStarsi Põhjamaade turundusjuht Michael Holmberg, kelle sõnul on 40 miljoni kasutajaga PokerStars juba aastaid ka Eesti mängijate seas populaarseim pokkerisait.

Vastavalt kehtivale hasartmänguseadusele peab kaughasartmängude korraldamiseks äriühingul olema nii hasartmängu tegevusluba kui kaughasartmängu korraldusluba. Maksu- ja tolliameti poolt PokerStarsile väljastatud hasartmängu korraldamise tegevusluba jõustus käesoleva aasta 23. augustil ning nüüd on väljastatud ka Eesti kaughasartmängu turul tegutsemiseks vajalik kaughasartmängu korraldusluba.

Vastavalt Eesti seadustele saab PokerStarsis mängida alates 21. eluaastast. Eesti mängijatel tuleb alla laadida eraldi PokerStars.ee tarkvara ning mängimise alustamiseks ühekordselt tuvastada oma isik ID-kaardi abil või edastada PokerStarsile dokumendikoopiad. Mängijad, kellel on juba pärisraha konto PokerStarsis peavad oma paroolidega sisenema PokerStars.com mängukeskkonda, valikust “Konto” vajutama tekstile “Koli PokerStars.EE-sse” ning seejärel oma konto andmetega sisenema PokerStars.EE mängukeskkonda.

Et tähistada uue pokkerikeskkonna avamist, jagab PokerStars ainult Eesti mängijatele kuni 11. oktoobrini toimuvatel igapäevastel turniiridel kokku enam kui 100 000 krooni eest lisaauhindu.

PokerStars on Eestisse paari aasta jooksul teinud märkimisväärseid investeeringuid ning panustanud kohaliku spordi- ja kultuurielu arengusse, toetades mitmete teiste ettevõtmiste seas peasponsorina näiteks Eesti võrkpalli rahvuskoondist, kes jõudis möödunud aastal esimest korda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile.

PokerStars tegutseb kõikjal Mani saare valitsuse litsentsiga ning lisaks värskele Eesti korraldusloale on varem PokerStarsile väljastatud eraldi litsents ka Itaalias ja Prantsusmaal. PokerStars.it lansseerimine toimus 2008. aasta oktoobris, pakkudes Itaalia kodanikele võimalust mängida maailma suurima pokkerisaidil vastavalt Itaalia seadustele. Käesoleva aasta juunis litsentsi saanud PokerStars.fr võimaldab sarnaseid mänguvõimalusi Prantsusmaa mängijatele.