Live-turniiridel üle 55 000 euro auhinnaraha teeninud Kairit Leibold kuulub maailma 500 parima naismängija hulka. Tema kordaminekute loetelus on nii maineka Unibet Openi viies koht Madridis kui ka korduv auhinnarahadesse jõudmine turniiripokkeri maailmameistrivõistlustel Las Vegases.

Kelly Limonova suurimate saavutuste hulka kuuluvad seevastu 2011. aasta PokerStars.ee Eesti pokkerikarika teine koht ning mitmed turniirivõidud kohalikel turniiridel. Ülejäänud kaks naiskonna liiget, kelle väljalööjaid ootab sarnaselt Leiboldile ja Limonovale 50-eurone boonus, on PokerNews.ee aktiivsed kaastöötajad Kertu Namsing ja Mariliis Jõras.

„Päris huvitav on olla jänese osas, kelle kinnipüüdjat motiveerib rahaline auhind,“ muigas Kairit Leibold, kes saavutas oktoobris toimunud PokerNews Live avaturniiril kolmanda koha. „Olen olnud samas rollis pubipokkeri üritustel Rakveres, Viljandis ja Pärnus ning naudin PokerNews Live juures eelkõige seda, et mängijad tulevad kokku mitte ainuüksi esikoha auhinnaraha pärast, vaid just seetõttu, et pokker on mõnus ühise ajaveetmise vorm.“

19. oktoobril toimunud esimesel PokerNews Live turniiril esindas pokkeriportaali nimekas meeskond eesotsas Eesti läbi aegade edukaimate turniirimängijate Imre Leiboldi ja Marek Kolgiga, kuid finaallauda ei jõudnud neist keegi. 53 mängija konkurentsis osutus parimaks hoopis mitmekordne Eesti malemeister Tarvo Seeman, kellele järgnes kogenud turniirimängija Toomas Palover.

Ettevõtte turundusjuhi Ainar Tandre kinnitusel näitas meeleoluka Pokernewsi Live avaturniiri kõrge osalemisaktiivsus, et Eesti mängijad on Grand Prix kasiinot turniiride korraldajana omaks võtmas ning ettevõte annab endast parima, et pokkerisõpradele meeldida. „Kuna meil on au korraldada ka selleaastase Eesti Naiste Pokkeriliiga finaalturniir, siis ootaksime sel korral hea meelega just naismängijaid uue mängukohaga tutvuma,“ sõnas Tandre.

Pokernews Live turniiril osalemine maksab 50 eurot ning mängitakse No Limit Holdem formaadis. Erinevate lisapreemiate ja üllatusauhindadega turniir viiakse läbi 20-minutiliste mängutasemetega ning kõik osalejad alustavad 10 000 stardipunktiga. Turniirile saab eelregistreeruda kohapeal, telefoni või e-kirja teel. Kohtade arv on limiteeritud – koheselt pääsevad laudadesse 40 kiireimat.