78-aastane pokkeri Kuulsuste Halli liige Brunson on üks neljast mängijast, kes on võitnud WSOP põhiturniiri mitmel korral, saavutades esikoha nii 1976. kui 1977. aastal. Kokku on Brunsonil kümme pokkeri MMi tiitlit, jagades selle tulemusega teist kohta Johnny Chaniga ning jäädes ühe tiitli võrra maha Phil Hellmuthist.

Texas Dolly hüüdnime kandev ameerikalne andis mõned päevad tagasi Twitteri vahendusel teada, et loobub pokkeri MMi põhiturniiril osalemisest Ameerika justiitsministeeriumi käitumise tõttu käesoleva aasta aprillis. "Mustaks reedeks" nimetatud päeval blokeeris ministeerium online-pokkeri mänguvõimalused ameeriklastele maailma suurimates pokkeritubades. "Olen pärast "musta reedet" kaotanud kire mängu vastu," lisas Brunson.

TwoPlusTwo pokkerifoorumis kahtlustatakse, et 78-aastane pokkeriikoon lihtsalt ei jaksa enam võistelda noorte agressiivsete pokkerihuvilistega. "Võimalik. Olen Bellagios või Arias. Tule vaatama," vastas Brunson lisades, et ei kavatse live-pokkerist loobuda.

Hiljem täpsustas Brunson, et ta ei boikoteeri WSOPd. "Ma ei soovi sellega teha avaldust nagu Phil Ivey. Ma lihtsalt ei osale tänavu. Viimasel kaheksal kuul on mul olnud palju isiklikke probleeme," palus Doyle mitte teha probleemi tema otsusest tänavune WSOP põhiturniir vahele jätta.

Ameeriklase pokkerikarjäär algas 1950ndatel, mil USA lõunaosariikides rändas tema juhtimisel ringi pokkeriseltskond eesmärgiga osaleda privaatsetes kõrgete panustega pokkeri rahamängudes. 1970ndatel jäi Brunson Las Vegasesse pidama ning on nüüdseks kujunenud linna üheks vaatamisväärsuseks.