70-eurose osalustasuga No Limit Holdem freezeout-turniiri võitis 13 tundi väldanud mängu järel Mart Tammoja, kes teenis 3381 eurot auhinnaraha. Teiseks tuli Ilona Marken ning kolmandaks Janek Hin, kes lahkusid vastavalt 2986 ning 1623 euro võrra rikkamana.

Lisaks auhinnarahale, mida jagus 20 parimale, premeerisid turniiri korraldajad osalejaid rohkete lisa- ning lohutusauhindadega, millest kõige väärtuslikumad olid 500-eurone Paf Live Marine Cup pakett kahele ning 500-eurone Triobet Superweekend turniiripilet. Neist esimese võitis näitleja Anti Reinthal, teise aga Eestis elav hispaanlane Daniel Lopez.

„Koos Triobetiga suutsime me korraldada selle aasta ühe suurima osalejate arvuga pokkeriturniiri Eestis,“ rõõmustas Pafi juht Allar Levandi. „Samuti on mul väga hea meel, et suur seltskond pokkerimängijaid veetis pärast väsitavat võistlust aega turniiri ametlikul afterpartyl, NYC Piano baaris toimunud Club Paf avaüritusel.“

Triobet Live ning Paf Live on suurima osalejate arvuga igakuised turniirisarjad Eestis. Paf Live'i senine rekord 137 mängijaga pärines 2012. aasta novembrist, Triobet Live’i oma aga selle aasta märtsist. Toona lõi pokkeriturniiril kaasa 146 mängijat, kellest iga neljas pääses osalema alles läbi ootenimekirja.

„Üheskoos läbiviidud turniiriga näitasime oma lugupidamist Eesti pokkerimängijatesse, kellele meie üritused meeldivad,“ kinnitas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Olen kindel, et kõik Eestis litsentseeritud operaatorid annavad oma panuse turniiripokkeri arendamise ning siinsete mängijate heaolu nimel.“

Alates novembrist jätkuvad mõlemad turniirisarjad taas eraldi peatselt avatavas Radisson Blu Hotel Olümpia kasiinos. Järgmine Triobet Live toimub 1. novembril, Paf Live aga juba järgmisel päeval.