Turniiri 525-eurone osalustasu oli taskukohane küll vaid 11 mängijale, kuid valdavas osas Eesti esimängijatest koosnev seltskond tagas võistlusel sellest hoolimata vägagi tugeva konkurentsi. Turniirilt võtsid kaksikvõidu All-linna pokkeriklubi liikmed, kui medalikohtadele jõudsid peale “yancu” ka “luckyluck653” ja “kassike”, kes teenisid auhinnarahana vastavalt 1650 ja 1100 eurot.

Rummel suutis turniiril kiiresti välja võidelda liidripositsiooni ning seda kuni lõpuni ka edukalt hoida. Viimases jagumises osutus tema emand ja kümme võidukaks klubikaaslase emanda ja seitsme vastu, kui lauale jagatud kaartide - 10, 7, 5 - järel mängijad kõik žetoonid mängu panid.

Online-pokkeri Eesti meistrivõistlustel peetakse võistlustulemuste üle ka üldarvestust ning turniiride kokkuvõttes enim edetabelipunkte kogunud mängija teenib Austrias toimuva Euroopa pokkeriturnee Snowfest suurturniiri paketi. High-Roller turniir oli esimene, mille tulemused meistrivõistluste üldrankingusse kirja lähevad ning vastavalt saavutatud kohtadele teenis “yancu” 20, “luckyluck653” 18 ning “kassike” 16 edetabelipunkti. Ghost Orchid, stennn, ardo888, Kifaraa, henri72, olemich, imre ja privador said turniiril osalemise eest igaüks kirja ühe punkti.

OPEMi järgmine turniir algab PokerStarsis pühapäeval kell 19, mil selgitatakse Eesti meister no limit hold’em heads-up mänguformaadis. 19. detsembrini vältavad 2010. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ja PokerStars.ee koostöös.