Pühapäeva õhtul peetud põhiturniir oli kulminatsiooniks kaheksa päeva PokerStarsis väldanud meistrivõistluste turniirisarjale. 10 000-eurose auhinnafondiga põhiturniiril osales täpselt sada mängijat ning auhinnarahasid jagus 15 edukamale. “Cranii” järel tuli turniiril teiseks “hotcocaEST” ja kolmandaks “777KK”, kes teenisid auhinnarahadena vastavalt 1700 ja 1300 eurot.

Lisaks netipokkeri Eesti meistrile selgus viimase turniiri järel ka võistlussarja üldrankingu võitja, kelle PokerStars saadab kevadel tasuta Austriasse mängima Euroopa pokkeriturnee Snowfest osavõistluse põhiturniiri. Stabiilseimat mängu näitas meistrivõistluste raames Eestis elav prantslane “Cashewouten”, kes teenis kahe tiitlivõidu, ühe teise ja ühe kolmanda kohaga üldarvestuses kindla võidu. Lõplikku rankinguseisu vaata siit.

Järgmine Eesti pokkerimängijate mõõduvõtmine toimub juba uue aasta alguses Eesti live-pokkeri meistrivõistlustel. Kõik need, kes võitsid sellise OPEM turniiri, millele toimub analoogne võistlus ka live-pokkeri Eesti meistrivõistlustel, teenisid lisaks meistritiitlile ka antud live-turniiri tasuta pääsme.