2200-eurose osalustasuga turniiri finaallauda on täna istumas koos Juvoneniga üks Rootsi ja kuus Itaalia pokkerimängijat. Soome päritolu Juvonen asub hetkel 801 000 punktiga viiendal positsioonil. Otseülekannet Itaalia pokkeriturnee finaallauast saab jälgida veebilehelt www.paganoevents.com.

Itaalia pokkeriturnee on antud regiooni mainekaim turniiridesari ning San Remo etapil võisteldakse 663 480 euro suuruse auhinnafondi nimel, millest võitjale on ette nähtud 170 000 eurot ehk üle 2,6 miljoni krooni.

Ka Tallinnas toimuvaid pokkerivõistlusi tihedalt külastav Jukka Juvonen on viimasel ajal olnud väga heas hoos, jõudes hiljuti Filipiinidel peetud Asia Pacific Poker Tour'i põhiturniiri finaallauda ning teenides sealse seitsmenda koha eest üle 200 000 krooni auhinnaraha.

Olympic-Online on Eestis litsentseeritud maailma suurimasse pokkerivõrgustikku iPoker kuuluv internetipokkerituba, mille Team Pro ja Team Elite meeskondade nimekad mängijad võistlevad nii kohalikel kui rahvusvahelistel kõrgetasemelistel pokkeriturniiridel.