Olympic-Online pokkeritoa värvides pokkerimaastikul tegusid tegema hakkav Ventsli on võtnud oma südameasjaks, et kõik Eesti naispokkerimängijad jõuaksid 16. jaanuaril Tallinnasse Reval Park Hotel & Casinosse, kus selgitatakse välja 2011. aasta pokkerimeister naiste arvestuses.

Koostöös Ventsliga on Olympic-Online’i pokkerituba 8.-10. jaanuaril igal õhtul kell 20.00 peaasjalikult just naiste päralt. Neil kolmel õhtul toimub Olympic-Online’is turniir „fkV EMV Ladies Freeroll“, kus kõigil naispokkerimängijatel on võimalus tasuta turniiril Evely Ventsliga mõõtu võtta ning teenida pääsmeid Eesti meistrivõistluste naisteturniirile.

Kõikide tüdrukute õhtute esikohti premeeritakse 50-euroste Eesti meistrivõistluste naisteturniiri pääsmetega ning 2.-10. koht saavad endale 12. jaanuaril toimuva naisteturniiri satelliidi pileti. Muidugi osaleb kõigil nimetatud turniiridel ka Evely Ventsli, kelle turniirilt välja löömise eest on samuti välja pandud meistrivõistluste naisteturniiri satelliidi pääse.

Lisaks jagab Olympic-Online jaanuari keskpaigani pääsmeid ka Eesti meistrivõistluste 300-eurosele põhiturniirile, kuhu on võimalik kvalifitseeruda kõigest 2,2 euro eest.

Olympic-Online on Eestis litsentseeritud maailma suurimasse pokkerivõrgustikku iPoker kuuluv internetipokkerituba, mille Team Pro ja Team Elite meeskondade nimekad mängijad võistlevad nii kohalikel kui rahvusvahelistel kõrgetasemelistel pokkeriturniiridel.