Sander Laprik, keda Eesti pokkeriringkonnad teavad paremini tema netipokkerinime Codecci järgi, võitis esimeses voorus seisuga 2:1 tänavusel Heads Up pokkeri maailmameistrivõistlustel teiseks tulnud Leon Louisi.

Kui tavalisel pokkeriturniiril on laua taga kuni kümme mängijat, siis Heads-Up turniir toimub üks ühe vastu. 1000-eurose osalustasuga võistlusel istus esimeses voorus vastamisi 16 paari ning iga paari vahel käis võistlus kahe võiduni.

Noor eestlane näitas esimeses vastasseisus selgelt jõulisemat lähenemist, pannes oponendi tõstetega pidevalt tugeva pinge alla. Viimases mängus oli murdepunktiks jagumine, kus laual oli emand, emand, soldat, soldat ja äss ning vastane maksis kinni eestlase soldatiga tehtud panuse. Eestlase maja oli võiduks piisav ning vastane oma kaarte kaotuse märgiks ei näidanud.

Viimases käes tõstis Louis positsioonilt, Laprik tegi ületõste, millele järgnes Louisi all in ning eestlase call. Laprik näitas ässa ja poissi, vastane kuute paari ning lauda tulnud äss tagas noorele Eesti heads-upi profile pääsu teise vooru.

Laprik võttis võidu rahulikult vastu ja uuris, millal endale järgmise vastase saab. “Midagi ta jagas jah, aga hullult “tight” oli,” sõnas ta pärast esimest vooru, kui sai teada alistatud vastase tiitlitest.