Varasematel aastatel ka Eesti mängijate seas väga populaarne olnud 23 päeva kestev WCOOP võistlussari hõlmab kokku 62 turniiri, millest paljude garanteeritud auhinnafond on üle miljoni dollari.

Turniiride osavõtutasud algavad 1300 kroonist ning võistlus kulmineerub 120 000-kroonise sisseostuga
segamängude turniiri ja traditsioonilise kahepäevase 60 000-kroonise osalustasuga Texas Hold'em võistlusega, mille garanteeritud auhinnafond on 10 miljonit dollarit ehk ligi 120 miljonit krooni.

2009. aasta WCOOP-l osales 43 973 mängijat 140 riigist. Põhiturniiri võitis Jevgeni 'Jovial Gent' Timošenko, kes teenis sellega üle 20 miljoni krooni.

Kopsakad võidud võtsid ka Timošenkole järgnenud mängijad - "Udon Wannit" (14 miljonit), Daniel "djk123" Kelly (11 miljonit) ja "reddeevil" (11 miljonit).

Eestlased teenisid mullu netipokkeri MM-il kokku 620 000 krooni, olles sellega riikide järjestuses 36. kohal.

Team PokerStars Pro profimeeskonna liikme ja maailma ühe nimekaima pokkerimängija Daniel Negreanu sõnul on WCOOP võistlussari pokkerimaailma üks olulisemaid sündmusi.

"See on parim ja suurim online pokkeriturniiride sari, mis toob kokku kümneid tuhandeid mängijad ning suure valiku erinevaid üritusi," ütles Negreanu, kes plaanib ka ise netipokkeri MM-il osaleda.

Mängijad saavad WCOOP turniiridele odavamalt kvalifitseeruda PokerStarsis toimuvatelt satelliitidelt.

Lisainfot netipokkeri maailmameistrivõistluse ja satelliitide kohta leiab aadressidelt:  www.pokerstars.com,  www.pokerstarsblog.com ja  www.wcoop.com