55-eurose sisseostuga Pot Limit Omaha turniiri võitis 69 osaleja konkurentsis Triobeti kasutaja „enefor“, kes teenis 1382 eurot auhinnaraha. Talle järgnesid „WrongChoice“ ning Uku „parakala“ Valner, kes lahkusid vastavalt 869 ja 592 euroga. Eesti edukaimate netimängijate hulka kuuluv Valner oli kolmas ka meistrivõistluste avaturniiril.

„Olen mänginud pokkerit alates 2008. aastast, kuid hetkel osalen pokkeriturniiridel üsna harva, peamiselt vaid huvi pärast,“ kommenteeris turniiri võitja ning tunnistas tagasihoidlikult, et Eestis on palju paremaid mängijaid kui tema, kel siiani meistritiitel puudu. „Enefor“ on nüüdsest kahekordne netipokkeri Eesti meister – viimati võidutses ta 2010. aasta põhiturniiril.

Pot Limit 5 Card Draw turniiril osalemine oli kõikidele huvilistele tasuta ning meelitas laudadesse koguni 405 pokkerisõpra. Tšempioniks krooniti pokkeriportaali PokerNews.ee eestvedajana tuntud Herli Olop, kellele järgnesid „rasmushtt“ ja „rene3477“. Triobet premeeris tasuta turniiri kümmet parimat 50-euroste piletitega 2015. aasta Eesti meistrivõistluste rahvaturniirile.

„Ma harrastasin seda mänguformaati aktiivselt umbes 15 aastat tagasi Akadeemia tee ühikates,“ muigas tšempion, kuid tunnistas, et on mänginud tänapäeva pokkerimängijate seas üsna eksootiliseks muutunud 5-Card Draw’d mõnel korral ka viimaste aastate jooksul.

„Lõpus just lihtne ei olnud, sest esinelik koosnes oskajatest meestest,“ tunnustas Olop oma vastaseid. Võidetud Eesti meistritiitel on tallegi teine, sest kolm aastat tagasi tuli Olop tšempioniks Pot Limit Omaha Hi-Lo mänguformaadis ning krooniti ka 2011. aasta OPEM-i üldarvestuse parimaks mängijaks.

OPEM jätkub täna õhtul kell 19:00, mil viiakse läbi 55-eurose sisseostuga Pot Limit Omaha Hi-Lo turniir. Pool tundi hiljem algab aga 55-eurose osalustasuga No Limit Holdem võistlus vaid õrnemast soost pokkerimängijatele. OPEM-il saavad osaleda vähemalt 21-aastased Eesti pokkerimängijad.