109 osalejaga tiitlivõistluse lõpuduelli alustas Kiivramees 688 126 punktiga Madis Eriti 401 874 vastu. 2008. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistluste põhiturniiri võitja Erit suutis enam kui tund aega väldanud heitluse jooksul ka juhtima minna, kuid Kiivramees haaras liidriohjad taas enda kätte. Viimases jaotuses lükkas Erit enne floppi oponendi tõste peale kõik oma nupud panka erinevast mastist emand-üheksaga, mille Kiivramees maksis kinni üheksate paariga ja võitis. Lisaks meistritiitlile teenis Kiivramees esikoha eest 2943 eurot auhinnaraha. Teiseks jäänud Erit võitis 1744 ning kolmandaks tulnud mängija „tuleeilemeile“ 1090 eurot. 
 
Pokkeriklubisse All-Linn kuuluv Janar Kiivramees on läbi aegade üks edukamaid Eesti pokkerimängijaid, kelle suurimateks saavutusteks on 2009. aastal maailma pokkeriturnee (WPT) Küprose etapilt teenitud viies koht ning samal aastal maineka netipokkeri festivali FTOPS esikoht, millega kaasnenud 300 000 dollarit on siiani suurimaks eestlase poolt võidetud auhinnarahaks ühelt pokkeriturniirilt.
 
„Oli ääretult lõbus turniir, kus osales väga erineva stiiliga pokkerimängijaid ning õnneks ei sattunud minu laudadesse kuigi palju suuri ja ohtlikke paugutajaid,“ ütles Kiivramees pärast edukat mängu. „Siiski tuli finaalivõit raskelt kätte, kuna vastane oli raudsete närvidega mees ning valis hoolikalt, kus olla agressiivne ja kus mitte.“
 
OPEMi  üldarvestuses oli edukaim Pokernews Turniiripokkeri Klubi liige Herli Olop 65 punktiga, kes võitis 930-eurose auhinnapaketi 2012. aasta veebruaris toimuvatele live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele. Teise ja kolmanda koha saavutasid Marko Kolk ja Imre Leibold vastavalt 51 ja 50 punktiga. “Festivali alguses saavutatud edu motiveeris mind mängima ka nendel turniiridel, kus ma  algselt ei kavatsenud  kaasa lüüa, ” kinnitas Olop.
 
2011. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistlused toimusid Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Triobet, Paf, PokerStars.ee ja Olympic-Online koostöös.
 
Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmeks. ETPFi kuulub üheksa pokkeriklubi: All-linn, Insomnia, Nemesis, Olympic,  PokerNews, Pokkerikool, PokkeriProd, Pärnu  ja Viljandi Mõttemängude klubi, kes ühendavad üle 300 aktiivse mängija.