55-eurose sisseostuga No Limit Holdem heads-up turniiril osales 83 mängijat. Mees-mehe vastu mängitava võistluse finaalis kohtusid Tõnis „Snowman5“ Linnamägi ning Ragnar „vikerforell“ Uibooss. Esikohaduelli alguses juhtohjad haaranud Linnamägi oma liidripositsiooni käest ei andnud ning võitis finaali umbes 15 minutiga.

25-aastane tartlane on tuntud pokkerimängija, kes tuli 2011. aastal samas mänguformaadis ka Baltikumi meistriks ning saavutas 2013. aasta Eesti meistrivõistluste põhiturniiril kolmanda koha. Karjääri esimese Eesti meistritiitliga kaasnes 1395 eurot auhinnaraha.

Esimeses kuues ringis võidutsenud, kuid finaalis vastase paremust tunnistanud Uibooss lahkus 837 euroga. Kolmandat kohta jagasid Ermo „eestimeisterb2b“ Kosk ning möödunud aasta üks Eesti edukamaid netimängijaid Uku „parakala“ Valner, kes teenisid kumbki 465 eurot. Auhinnaraha jagus 16 parimale.

Populaarseks osutus ka 11-eurose osalustasuga Limit Razz, mis oli Eesti meistrivõistluste kavas esmakordselt. 66 osalejaga pokkeriturniiri esikolmiku moodustasid kogenud segamängude eksperdid Marko „Hemesta“ Keskel, Kristjan „akristjan“ Abakanov ning Veljo „Leon_Javur“ Raun, kes teenisid vastavalt 231, 145 ja 99 eurot.

„Oli võrdlemisi raske turniir, eriti lõpus, kus vastased eranditult väga head mängijad,“ tunnistas oma kolmanda Eesti meistritiitli võitnud Keskel. „Alguses virelesin omajagu, kuid finaallauda jõudsin juba korraliku punktisummaga. Seda suuresti põhjusel, et turniiri keskfaasis vältisin suurte riskide võtmist ning mängisin pigem kindla peale,“ täpsustas nimekas pokkeriproff.

Arvult seitsmendad tiitlivõistlused jätkuvad täna õhtul kell 19:00 algava 55-eurose sisseostuga Pot Limit Omaha turniiriga. Samuti võisteldakse Pot Limit 5-Card Draw’s, millel mängimine on kõigile tasuta. OPEM-il saavad osaleda kõik vähemalt 21-aastased Eesti pokkerihuvilised.