Triobeti pokkeritoas peetud 55-eurose osalustasuga turniiril jõudis Kolk lõpuduelli 253 000 punktiga Ragnar Uiboossi 76 000 punkti vastu ning vormistas oma selge eduseisu üsna kiirelt ka võiduks. Eesti läbi aegade edukaim turniirimängija Imre Leibold pidi leppima tiitlivõistluse kolmanda kohaga. Meistritiitlile lisaks võitis Kolk 881 eurot auhinnaraha, kui Uibooss ja Leibold teenisisd vastavalt 587 ja 411 eurot.

„Esimese tunni jooksul ei võitnud ma mitte ühtegi jaotust,“ iseloomustas Kolk turniiri rasket algust. „Hiljem hakkas aga kõik sujuma ning erinevalt tavapärasest õnnestus mul suuremate pimepanustega kõik olulised flipid võita. Turniiri tase oli tugev ning vastased tublid,“ märkis saarlane.

Pärast OPEMi viiendat päeva juhib üldarvestuses 47 punktiga endiselt Herli Olop. Eilne tiitlivõit tõstis Marko Kolgi 36 punktiga teiseks ning kolmandale kohale langes 31 punktiga Henri Käsper.

Online-pokkeri Eesti meistrivõistlused jätkuvad täna õhtul maailma suurimas pokkeritoas PokerStarsis kell 19:00 algava 55-eurose sisseostuga 8-game ning kell 20:00 algava 33-eurose sisseostuga Triple Seven turniiriga.