4435-eurose auhinnafondiga turniir Paf Spade pokkeritoas vältas neli ja pool tundi ning kulmineerus põneva esikohaduelliga Laur „PurpurRein“ Siboldi ja „P6uker“ vahel. Otsustavaks jaotuseks oli Siboldil vastasest pea kaks korda enam punkte ning „P6uker“ oli sunnitud enne floppi ässa ja kuuega all-in panustama. Tema õnnetuseks oli Siboldil aga kuningate taskupaar ning lauast „P6uker“ abi ei saanud.

Edukas mäng tõi tšempionile sisse 1183 eurot auhinnaraha. Teiseks tulnud „P6uker“ teenis 797 ning kolmanda koha saavutanud Kairit „kass-kassike“ Leibold 532 eurot. Tuntud tegijatest jõudsid auhinnalistele kohtadele ka Marek Reinaas, Ermo Kosk ning tiitlikaitsja Tarvi Eller.

Laur Sibold on üks Eesti värvikamaid pokkeripersoone, kes võitis 2010. aastal Unibeti teleshow „Kõik Mängus!“ ning jõudis sama aasta augustis Prahas mainekal Unibet Open põhiturniiril finaallauda. Tuntust on ta kogunud ka raadiohääle, ülipopulaarse blogiraamatu „Rein Purpur: Eestlaste pöörane rännak Euroopas“ autori ning maineka „Müügiguru“ võitluse võitjana kaheksa aastat tagasi.

“6-max mängudünaamika on mulle alati suurest lauast rohkem meeldinud, mistõttu olen rõõmus, et võitsin tiitli just selles mängus, “ tunnistas värske meister. “Enamuse turniirist olin kas keskmise või sellest suurema stäkiga, jäädes lühikeseks vaid finaallaua mullimängus. Hiljem sujus kõik otsekui õlitatult ning ka esikohaduellis hoidsin vastast kenasti surve all.”

Wismari pokkeriklubi eestvedaja Laur Sibold juhib pärast kolmandat mängupäeva 34 punktiga ka OPEMi üldarvestuses. Talle järgnevad Indrek Raudkar (PokerNews) ja Marek Reinaas (All-Linn), kel on vastavalt 30 ja 26 punkti. Meistrivõistluste edukaimaid ETPF-i kuuluvate klubide liikmeid premeerivad korraldajad 1900 euro väärtuses lisaauhindadega, kellest võitja teenib 1300 eurot maksva paketi live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele.

OPEM naaseb täna õhtul kell 19:00 PokerStarsi ning jätkub 55-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha 6-max turniiriga. 11. novembrini vältavad meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Triobeti, Pafi ja PokerStarsi koostöös.