33-eurose osalustasuga Limit Holdem turniirist Paf Spade pokkeritoas võttis osa 48 mängijat ning meistritiitli selgitamiseks kulus ligi viis tundi. Esikohaduelli alguses omas „p1ret“ väikest edumaad ning eduseisu järk-järgult suurendades sundis ta viimaks „lont7“ ka all-in minema. Mõlemad mängijad näitasid kombinatsiooni rida, kuid „lont7“ oma oli kõrgem ning see võimaldas tal olukorda tasakaalustada.

Seejärel kaldus initsiatiiv juba selgelt „lont7“ kätte ning viimaseks jäänud jaotuses olid kõik „p1ret’i“ punktid mängus pärast lauas avatud kuute, soldatit, viite ja kuningat, näidates soldatit ja kümmet. Paraku oli „lont7“ taskukäeks kuningas ja neli ning lauas viimase kaardina avatud viis enam midagi ei muutnud.

Turniiri võit tagas Lauri Laanveele 787,20 eurot auhinnaraha. Teise koha saavutanud Piret Sokmann teenis 433 eurot ning kolmandaks tulnud Indrek „Tiiga-taaga“ Raudkar 297 eurot. Ka ülejäänud auhinnalised kohad läksid tuntud pokkerimängijatele: neljas oli Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) president Marek Reinaas, viies Laur Sibold ning kuues Marko Kolk.

„Nostalgiahõnguline limit-mäng oli väga mõnus, sest ei pidanud nii palju flippama,“ tõdes Laanvee pärast turniiri lõppu. „Mul õnnestus pea kogu turniiri vältel keskmisest suuremat stäkki hoida ning mänguruumi oli piisavalt, sest turniir oli väga hea struktuuriga.“

Naismängijad olid Eesti meistritiitlile samas mänguformaadis väga lähedal ka kaks aastat tagasi. Tookord väljus pingelisest lõpuheitlusest võitjana tuntud Tartu pokkerimängija Priit Brikker, jättes hõbedale Kairit Leiboldi ning pronksile Hedy Eeriksoo.

OPEM jätkub täna õhtul kell 19:00 samuti Pafi poolt Spade pokkeritoas korraldatava 55-eurose osalustasuga No Limit Holdem 6-max turniiriga, mille võitjat ootab lisaauhinnana 500-eurone turniiripilet 2013. aasta Eesti meistrivõistlustele. 11. novembrini vältavad meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Pafi, PokerStarsi ja Triobeti koostöös.