Möödunud aastal pokkeriturniiridel silmapaistvalt võistelnud Leheste oli iseäranis edukas detsembris, mil saavutas teise koha Prahas toimunud Maailma Pokkeriturnee (WPT) 1100-eurose osalustasuga kõrvalturniiril ning oli nädalapäevad hiljem üheteistkümnes sealsamas korraldatud GSOP põhiturniiril. Novembri lõpus võitis mees maineka Baltic Winter Festivali põhiturniiri Tallinnas ning näitas häid tulemusi ka internetipokkeris.

„Eelmine aasta oli minu jaoks murranguline just live-turniiridel, kus suutsin näidata korralikku mängu nii Eestis kui välismaal,“ sõnas tunnustuse üle uhkust tundev Leheste. „Ma tänan ETPFi osutatud au eest, sest see näitab, et olen õigel teel. Tulevikus kavatsen jätkata mängimist aina suuremate osalustasudega pokkeriturniiridel.“

Parimaks netimängijaks tunnistati esimesena eestlasena PokerStarsis kõrgeima mängijataseme Supernova Elite saavutanud Andres Allsalu, kes on spetsialiseerunud üks-ühe vastu mängitavatele turniiridele. Aasta uue tulija auhind läks seevastu Matthias Tikerpele, kes paistis samuti silma peamiselt online-pokkeris.

2012. aasta naismängijaks tituleeriti mitmetel live-turniiridel edukalt esinenud Katti Järvsoo ning aasta pokkerisündmuseks Eesti koondise võit Viinis toimunud Euroopa Rahvaste Karika eelvoorus. Aasta pokkeripersooni auhind läks aga jagamisele Viljandi pokkeriaktivistide Madis Birnbaumi ja Heimar Lille vahel.

Täiendust sai ka 2011. aastal asutatud Pokkeri Kuulsuste Hall, mille teiseks liikmeks kinnitati aktiivne pokkerientusiast, organiseeritud kodumängude ning pubipokkeri käivitaja Toomas Taimla. Kahjuks tuli elutöö preemia väljastada postuumselt, sest turniiripokkeri edendamisele väärika panuse andnud mees lahkus meie seast ootamatult möödunud aasta aprillis.

Aasta parimate valimises osalesid ETPFi liikmesklubide 40 valijameest, föderatsiooni juhatuse liikmed ning 2011. aasta Eesti parim pokkerimängija Raigo Aasmaa.