Internetis liikus info, et "konfidentsiaalsetel andmetel" plaanib Marylandi piirkonna ametnikud külmutada kõigi ülekannete vahendajate varad, kes on tegelenud tehingutega USA mängijate ja Merge võrgustiku pokkeritubade vahel.

Täpsemalt pole teada, milliste vahendajate pihta rünnak on suunatud, mille kohta neile süüdistust plaanitakse esitada ning kas ka pokkeritubade domeene kavatsetakse blokeerida. Kuulujuttude põhjal alustatakse konkreetsete tegevustega septembri keskpaigas või kuu lõpus.

Musta reede järel üritas Merge võrgustik vältida ametnike tähelepanu, kuid tundub, et tulemuseta. Maikuus loobusid Merge pokkerivõrgustiku toad uute USA mängijate kontode registreerimisest, kuid lubasid siiski mängida kõigil neil, kellel oli juba konto pokkeritubades olemas. Hetkel on Merge suurim võrgustik, mis jätkab USA mängijate teenindamist.

Kui USA justiitsministeerium jätkab ülaltoodud ajagraafiku järgi, siis on vähetõenäoline, et mängijad jõuavad oma vahendeid enne külmutamisi pokkerikontodelt välja võtta, kuna Merge'i pokkeritubadest raha välja kandes võtab selle kliendini jõudmine aega enam kui üks kuu.

Merge on hetkel suuruselt maailma 12. pokkerivõrgustik, kuhu kuuluvad näiteks sellised pokkeritoad nagu Carbon Poker, FeltStars, Lock Poker, PokerHost.com ja Iron Duke.