35-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniirist võttis osa 35 mängijat. Saaremaa pokkeriparemikule asus vastu nimekas külaliste delegatsioon, kuhu kuulusid Eesti edukaim pokkeripaar Imre ja Kairit Leibold, Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni juhatuse liige ning nimekas pokkerientusiast Laur Sibold ja Eesti suurima pokkeriportaali Pokernews.ee juht Hannes Namsing.

Kuigi külalised avaldasid kohalikele tugevat vastupanu, moodustus turniiri finaallaud siiski eranditult saarlastest või Saaremaaga seotud mängijatest. Turniiri lõppfaasis liidrirolli nautinud Kaido Saar alustas esikohaduelli Margo Ersi vastu selges eduseisus ning vormistas selle kiirelt võiduks. Mehed teenisid vastavalt 315 ning 242 eurot auhinnaraha.

„Olen varemgi Grand Prix kasiinodes toimunud pokkeriturniiridel mänginud – nii Tallinnas kui ka Kuressaares,“ sõnas 34-aastane tšempion. „Turniir oli meeldiv ning ka kaart jooksis hästi. Finaallauas langesin korraks küll raskesse seisu, kuid suutsin sellest edukalt välja tulla,“ lisas Saar.

Südikat mängu näitas varemgi pokkeriturniiridel edukalt esinenud Margus Vaher, kes lõpetas võistluse kolmanda kohaga. 29-aastane Kuressaarest võrsunud Vaher kuulus valdava osa mänguajast liidrite sekka ning teenis 179 eurose preemia.

Vaherile järgnesid mitmetel suurturniiridel edukalt esinenud Kalmer Kirst ning kolm aastat tagasi Euroopa pokkeriturnee naisteturniiril teiseks tulnud Ilona Tammel. „Minu isa on saarlane ning tundsin end siin otsekui kodus,“ naeris ainsa naismängijana auhinnalisele kohale jõudnud Tammel.

„Oli väga meeldiv näha, et edukalt õnnestunud Paf Live Grand Prix Haapsalu avaturniiri järel võtsid ka saarlased meie turniirisarja omaks,“ rõõmustas Pafi juht Allar Levandi. „Me soovime end peatselt ka Ida-Eesti mängijatele tutvustada ning teeme selle nimel Grand Prix kasiinoga tihedat koostööd.“

Levandi väitel aitab Paf korraldada Eestis üle 30 erineva live-pokkeri turniiri kuus . Lisaks igakuisele Paf Live’ile Tallinnas, mis on üks populaarsematest Eestis, kuuluvad mänguportaali valikusse Paf Live Marine Cup Tallinki kruiisilaeval, eriturniir Paf Live 6-max Exclusive ning tasuta pubiturniirid Tartus, Pärnus, Rakveres ja Viljandis.