Sel aastal alanud Triobet Live kuulsuste duell toimub juba neljandat korda. Jaanuaris ning veebruaris osutus võidukaks Maarja-Liis Ilus, saades jagu nii Marko Kristalist kui ka Mairold Millertist. Mai alguses peetud kahevõitluses pidi ta aga alla vanduma pokkeriturniiri kõrge kolmanda kohaga lõpetanud Teele Viirale.

Teistkordselt väljakutsuja rollis olev Mairold Millert pole enda sõnul küll viimased paar kuud pokkerit mänginud, kuid loodab sellest hoolimata olla reedel heas löögihoos. „Teele on väga tugev konkurent,“ kiitis tantsutäht oma vastast. „Samas ma usun, et ta oskab ka kaotada. Mina olen igatahes valmis istuma lauas kuni lõpuni!“

2012. aasta turniiripokkeri Eesti meistrivõistlustel võitsid mõlemad mängijad ühe tiitli. Teele Viira saavutas koos Raigo Vakraga esikoha segapaarismängus, Mairold Millert tuli aga Triobet VIP koosseisus võistkondlikuks Eesti pokkerimeistriks. Lisaks sellele on Millert võitnud ühe 106 mängijaga individuaalse live-turniiri ning teeninud Reval Park Hotel & Casinos peetud pokkerivõistlustel umbes 5000 eurot auhinnaraha.

Triobeti pokkerimänedžeri Andres Burgeti sõnul on seekordne kuulsuste duell erakordselt põnev. „Mõlemad on ennast pokkerimängijatena tõestanud ning võivad võistelda ka kõige kõrgemate kohtade nimel,“ arvas Burget. „Siiski tuleb arvestada, et Triobet Live’i pokkeriturniiri tase on kõrge, sest seal osaleb suur osa Eesti pokkeriparemikust.“

Eeldatavalt 120-150 osalejaga Triobet Live’il mängimine maksab 70 eurot. Lisaks sissemaksetest moodustunud auhinnafondile premeerib Triobet võistluse kümmet parimat kokku 1000 euro väärtuses boonustega ning annab kolmele mängijale tasuta pileti järgmistel Triobet Live turniiridel osalemiseks. Koostöös pokkeriportaaliga PokerNews.ee viiakse läbi reaalajas ülekanne live-blogi formaadis.