300-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiril lõid kaasa Eesti paremikku kuuluvad Peeter Talviste, Mauri Dorbek, Kelly Limonova, Mel Palm ja Tõnu Kõiv. Samuti võtsid võistlusest osa mitmed Skandinaavia ning Baltikumi pokkerihaid.

Maarja-Liis Ilus püsis terve turniiri parimate seas. Esikohaheitlus Markus Kornfeldi vastu jäi paraku pidamata, sest suures eduseisus olnud norralane pakkus Maarja-Liisile duellist loobumise eest 500 eurot. Eestlanna nõustus, teenides kokku 4015 eurot auhinnaraha ning 300-eurose Triobet Live turniiripääsme, sest oli turniiri edukaim Triobeti logo kandnud mängija. Kornfeld lahkus 4883 euroga.

„15 tundi kestnud turniiri järel on mul eriti kahju neist, kes lahkusid tund-kaks varem tühjade pihkudega,“ tundis Maarja-Liis vastastele kaasa. „Ma ei tulnud võitma, kuid auhinnalisele kohale lootsin küll jõuda. Ning see eesmärk sai kuhjaga täidetud,“ rõõmustas lauljanna.

Sel aastal kahel korral Triobet Live pokkeriturniiri raames peetud kuulsuste duelli võitnud Maarja-Liis Ilus tunnistas, et tundis end turniiri lõppfaasis väga väsinuna ning närvid olid viimseni pingul. „Turniiripokkerit võib vabalt spordiks nimetada – edu saavutamiseks ei piisa ainuüksi tugevast vaimsest tööst, vaid vajalik on ka füüsiline vastupidavus,“ iseloomustas Maarja-Liis ühte oma paljudest hobidest.

Kornfeldile ja Ilusale järgnes soomlane Juho Hyrkäs, kes teenis 2598 eurot. Eesti mängijatest jõudsid auhinnalistele kohtadele ka Priit Oja, Aleksei Nedostojev ning Mario Mikvere, kes lõpetasid vastavalt viienda, seitsmenda ja kaheksanda kohaga.


Tallinnas toimuva Triobet Live uus hooaeg algab 2014. aasta 10. jaanuaril.