Jaanuaris toimunud esimesel Triobet Live’i kuulsuste duellil alistas Maarja-Liis Ilus jalgpalliklubi FC Levadia peatreeneri Marko Kristali, kes langes konkurentsist viiendal mängutasemel. Kuigi ka tuntud lauljataril ei õnnestunud auhinnalist kohta saavutada, jõudis ta 137 mängijaga turniiril 50 parema sekka.

Võrreldes Marko Kristaliga on Maarja-Liisi seekordne vastane Mairold Millert juba oluliselt kogenum mängija, kes osalenud pokkeriturniiridel üle kolme aasta. Eelmise aasta märtsis tuli Millert Triobet VIP meeskonna koosseisus võistkondlikuks turniiripokkeri Eesti meistriks, on võitnud ühe 106 mängijaga individuaalse turniiri ning teeninud Reval Park Hotel & Casinos peetud pokkerivõistlustel umbes 5000 eurot auhinnaraha.

„Triobet Live on üks nendest vähestest turniiridest, millest proovin alati võimalusel osa võtta,“ ütles Millert, kes käitub enda sõnul küll alati naistega viisakalt, kuid pokkeriturniiridel neile armu ei anna. „Mulle on jäänud mulje, et Maarja ei käi sugugi niisama pokkeriturniiridel mängimas, vaid üritab end maksma panna. Eesmärgiks on ta reedel esimesel võimalusel välja võtta!“

Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget kumbagi osalejat kuulsuste duellil favoriidiks nimetada ei soovi. „Turniiripokkeris mängivad rolli mitmed üksikasjad – näiteks see, millisele positsioonile mängija loositakse või kuidas sobib tema poolt valitud strateegia lauakaaslaste omadega,“ teab Burget.

Eeldatavalt 120-150 osalejaga Triobet Live’il mängimine maksab 70 eurot. Lisaks sissemaksetest moodustunud auhinnafondile premeerib Triobet võistluse kümmet parimat kokku 1000 euroga ning annab ära kaks 300 eurot maksvat turniiripääset märtsis toimuvatele pokkeri Eesti meistrivõistlustele. Koostöös pokkeriportaaliga PokerNews.ee viiakse läbi reaalajas ülekanne live-blogi formaadis, mille jälgijatele mõeldud tasuta turniiril on auhindadeks kolm 50-eurost piletit pokkeri Eesti meistrivõistluste põhiturniiri satelliidile.