Selle saavutusega paikneb ta juba üle poole aasta karjääri jooksul live-turniiridel enim auhinnaraha teeninud pokkerimängijate edetabeli tipus. 34-aastane ameeriklane on kaheksakordne pokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) turniirivõitja, mänginud 22 korral MM-turniiri finaallauas ning on lisaks ka kõrgelt tunnustatud rahamängu ja online-pokkeri ekspert. Jägneva viie aasta jooksul loodab Ivey tõusta läbi aegade edukaimaks mängijaks ka MM-turniirivõitude arvestuses.

Mainekas edetabelis omab teist kohta kuulus Kanada pokkeriäss Daniel Negreanu (147 miljonit), kolmas on ühe-turniiri-imeks tituleeritud 2006. aasta maailmameister Jamie Gold (140 miljonit) ning neljas 11-kordne MM-turniirivõitja ja 1989. aasta maailmameister Phil Hellmuth (131 miljonit). Ka viies, kuues ja seitsmes mees omavad pokkeri MM-tiitlit ning nendest viimane, 2008. aasta maailmameistrist taanlane Peter Eastgate (124,9 miljonit) on mänginud ka Tallinnas. Esikümne lõpetavad tuntud USA pokkeriprofid John Juanda, Allen Cunningham ning Erik Seidel, kes omavad kolme peale 17 WSOP turniirivõitu.

Suurimat potensiaali esikümnesse murdmiseks omab selle aasta pokkeri maailmameistrivõistluste põhiturniiril finaallauda jõudnud ameeriklane Michael Mizrachi (hetkel 12. kohal), kes on teeninud tänaseks juba umbes 110,1 miljonit krooni. Esikümnesse jõudmiseks peaks Mizrachi tulema novembris Las Vegases mängitavas finaallauas vähemalt kuuendaks, kuid kolmas koht viib ta juba edetabelit juhtima.

Naistest on kõrgeimal positsioonil 43-aastane ameeriklanna Kathy Liebert (41. koht – 65,5 miljonit krooni). Edetabeli 76 esimest mängijat on kõik elus ning võivad oma teenistust vaid suurendada. Meie seast lahkunud mängijatest on John Bonnetti 77. kohal (48 miljonit) ning 80-ndate aastate suurim kaardimängugeenius ning kolmekordne maailmameister Stu Ungar 92. (42,1 miljonit).

Heites pilgu meie naabritele, leiame edukaima venelase Ivan Demidovi kolmekümnendalt kohalt (76,3 miljonit). Parim rootslane Chris Bjorin on 56. (54,8 miljonit) ning soomlane Juha Helppi 132. (34,8 miljonit). Baltikumi pokkerimängijaid on esimese 2000 hulgas viis - kaks eestlast (Imre Leibold 1930. ja Marek Kolk 1961. kohal; mõlema turniiriteenistus üle nelja miljoni krooni)) ning kolm Leedu pokkerimängijat - Dominykas Karmazinas, Kristijonas Andrulis ja Woody Deck. Ainsana on neist ametlikult pokkerimiljonär Karmazinas, kes paikneb 586. kohal 12,9 miljoni krooniga. Kokku on pokkeriturniiridel enam kui miljon dollari teeninud mängijaid tänase seisuga 676.