Tegemist on läbi aegade esimese eestlastest koosneva meeskonnaga, mida sponsoreerib kodu- ja välisturniiridele pokkerituba.

Meeskonna koosseisu kuuluvad Rain Mölderkivi, Runnar Lindepuu, Silver Simulask ja Priit Türner.

Neile on ette nähtud mitmed turniirid nii live'is, kui ka online'is ja alati on võimalus nende vastu mängida.

Esimene live turniir, kus meeskond UvsPokerit esindab on Olympic Summer Festival Main Event, mis toimub Tallinnas, 7. augustil.

Pärast seda on kodus tulemas veel neli turniiri, nendest suurim on ilmselt Anniversary Touri Main Event. Plaanis on ka mõned suuremad Skandinaavia turniirid.

Pokerclub.ee esindaja Tauri Tiitsaar andis asja kohta ka omapoolse kommentaari: "Tegemist on ainulaadse pakkumisega Eestis, kunagi varem pole kokku pandud professionaalset meeskonda vaid Eesti mängijatest."

"See on hea võimalus tõestada, et eestlased ei ole papist poisid ja suudavad ka rahvusvahelisel areenil end maksma panna. Pakkumine on kõige sobilikum online mängijatele, kuna UvsPokeri toas tuleb iga kuu mängida teatud aeg, mis on ka iseenesest loogiline," lisas Tiitsaar.

"Me plaanime ka spetsiaalseid live turniire Eestis, kus on võimalik mängida meeskonnaliikmete vastu. Lisaksin veel siia juurde, et toome taolisi pakkumisi Eestisse veel ning juba see aasta võib näha midagi taolist. Kui mitte meeskonna näol, siis individuaalselt kindlasti."pokker