Homme Eesti aja järgi kell 13 algavasse põhiturniiri kolmandasse päeva läheb Leibold 112 mängija hulgas 103 500 punktiga, pretendeerides jätkuvalt 13 miljoni kroonise esikoha auhinnarahale.

Leiboldi tuntakse selle järgi, et enne rahadesse jõudmist muutub mees oluliselt agressiivsemaks, kasutades punktide kogumiseks ära vastaste konservatiivsust ja soovi iga hinna eest auhinnarahadesse jõuda.

Täna polnud eestlasel aga turniirieluga riskimata selliseks mänguks palju ruumi ning võistluspäeva lõpu eel istus ta lauas üsna tagasihoidlikult. Kui neli mängijat oli jäänud auhinnarahadeni, suutis Leibold siiski saada juurde väga vajaliku punktilisa, seekord küll ka korraliku kaardiga.

Viimase taseme olulisim olukord oli ilmselt siis, kui 2500/5000 (ante 500) pimepanuste juures tõstis buttonil olev mängija panused 15 000 peale ning Leibold otsustas kõik oma 90 000 mängumärki väiksest pimepanusest lauda lükata. Suur pimepanus loobus ning buttonil olnud esmane tõstja “vajus tanki”. Pika mõttepausi järel oponent siiski loobus ja keeras ümber ühe ässa. Oma ligi 114 000 punkti kokku korjates näitas Leibold oponendile tunnustavalt aga ässa ja kuningat.

Ajakirjaniku reisi Barcelonasse aitas rahastada PokerStars.