"Ärge pange oma münte aparaatidesse, makske pigem pokkeriturniiri osalustasu või mängige tasuta pokkeriturniire," ütles Leibold, lisades, et rahaautomaatides pikas perspektiivis mängija kaotab, kuid hea mängu korral on pokkeris võimalik võita. "Turniire mängides saad vähema raha eest ka sotsiaalse suhtluse ja meediva viisi ajaveetmiseks."

Leibold lahkas viimases Flop.FM raadiosaates ka Delfi pokkerirubriigi vahendusel kuulsaks saanud jaotust, kui ta loobus Bareclona EPT põhiturniiri algfaasis õigustatult oma kuningate kolmikust, kui võimalik oli vaid üks parem kombinatsioon - ässade kolmik.

"Ei saa öelda, et see oli geniaalne fold. Ma ei tähtsustaks seda kätt üle," kommenteeris Leibold. "Ma ei suutnud teda panna ühegi teise käe peale," põhjendas ta toonast otsust ja lisas naljatades, et ta on professionaalne mängija ja vastasega oldi koos siiski juba ka 15 minutit mänginud.

Flop.FM on internetis edastatav pokkeriraadio, mille uued saated ilmuvad kord nädalas. Viimase Flop.FM saate, kus lisaks Leiboldile räägivad elukutseliste pokkerimängijate argipäevast veel janar Kiivramees ja Priit Türner, leiate siit.