Vastasseis toimub PokerStarsi uue võistlusformaadi SuperStars Showdown raames, mille käigus värske PokerStars Pro meeskonna liige Isildur1 kutsub matšile erinevaid pokkerinimesid, et tõestada oma paremust. Reeglite kohaselt mängitakse 2 500 käe jooksul neljal $50/100 limiidi rahalaual No Limit Hold'emit ja/või Pot Limit Omahat ning igasse lauda istutavad mõlemad mängijad 10 000 dollariga.

Esimene Showdown duell toimus 19. detsembril, kui Isildur1 väljakutse võttis vastu Isaac "philivey2694" Haxton ning mänguks valiti No Limit Hold'em. Haxton võitis matši ülekaalukalt ning lahkus 40 000 dollari võrra rikkamana.

Isildur1 kutsus PokerStars blogi vahendsel Haxtonit kordusmatšile: "Ma tahan selle tüübi vastu veel mängida, kuna ma ei usu, et ta mängib hästi. Ma ei usu et ta vääris võitu".

Isildur1 tuntakse kui äärmiselt suurte variatsioonidega mängiiat, kelle mängustiil on hirmuäratav. Haxton võitis matši, kuid vastasseisust toibumine võtab oma aja: "Keegi ei ole minu vastu mängides mind nii järjekindlalt ärritanud," kurtis Haxton PokerStars blogile.

Järgmist mängu valdavalt Austraalias elanud ent Leedus sündinud kurikuulsa kõnepruugiga Antanas "Tony G" Guoga vastu saab jälgida PokerStarsi keskkonnas 2. jaanuaril alates kella 23st.

Vaata siit, kuidas lobamokk Tony G oma vastaseid töötleb