11 tundi väldanud 70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiri lõpetas kokkulepe Leheste, soomlase Juho Hyrkäse ning Vaheri vahel, millega mehed jagasid võrdselt esimese kolme koha auhinnaraha ning selgitasid võitja avatud kaartidega.

Kuigi viimases jaotuses olid ässa ja kuningat omanud Vaheril matemaatiliselt kõige suuremad võimalused jaotuse võitmiseks, avati lauas kolm, kuus, üheksa, kümme ja soldat, mis tõid formaalse esikoha seitsme ja kuuega mänginud Lehestele. Tuntud lauljat edestas ka Hyrkäs, kes õnnestus oma emanda ja kolmega tabada madalaimat lauas avatud paari.

„Mulle väga meeldis seda turniiri mängida, oli tõeliselt tore,“ kommenteeris turniiripokkeris oma suurima rahalise võidu saanud Vaher. „Nüüd põrutan otsejoones koju, et tänaseks kontserdiks välja puhata!“

Teistest tuntud tegijatest saavutas Olympic Casino pokkeriklubis enam kui 2000 turniiril osalenud Aleksandr Klepatš neljanda, 2010. aasta Tartu pokkerimeister Vadim Guk viienda, Eesti naismängijate paremikku kuuluv Piret Sokmann kümnenda ning Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni presidendist ettevõtja Marek Reinaas kaheteistkümnenda koha. Turniiri auhinnafond oli 6977 eurot ning võiduraha jagus 12 parimale.

Vaher pole kaugeltki esimene muusik, kes suutnud Eesti populaarseimal igakuisel pokkeriturniiril läbi lüüa. Selle aasta mais saavutas Triobet Live’il kolmanda koha laulja ning saatejuht Teele Viira, seni nimekaim turniirivõitja on aga 2009. aasta oktoobris 75 konkurenti alistanud endine diskor Mart Mardisalu.

Triobet Live’i selleaastase eduka hooaja lõpetab 300-eurose osalustasuga No Limit Holdem finaalturniir 15. detsembril.