35-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniirist võttis osa muljetavaldav seltskond pokkeristaare eesotsas Eesti edukaimate turniirimängijate Imre Leiboldi ja Marek Kolgiga.

Turniiri kaks parimat mängijat, Tarvo Seeman ja Toomas Palover, otsustasid esikohaduellist loobuda, jagades esimese ja teise koha auhinnaraha 900 eurot vennalikult pooleks. Kuna Seemanil oli enne kokkuleppe sõlmimist rohkem punkte, läks turniirivõit talle. Kolmanda koha saavutas Eesti läbi aegade edukaim naismängija Kairit Leibold, kes teenis 288 eurot.

„Turniir oli hästi korraldatud ning jättis suurepärase mulje,“ kiitis sarnaselt paljude teiste tippmaletajatega aeg-ajalt pokkerit mängida armastav Seeman. „Ma oskan tunda rõõmu igast pisiasjast, kuhu liigitub ilmselt ka võidetud auhinnaraha. Kuid veelgi parema emotsiooni tagas hea seltskond ning kaunid naised.“

Esikolmikule järgnes Martini Royale Casting talendijahi Eesti finalist Jaana Kindsigo. Tuntud tegijatest jõudsid finaallauda ka Kairit Laast, Rain Elmik ning valitsev Eesti naistemeister Ave Lepik.

„Meil on väga hea meel, et esimene suurem Grand Prix Tallinna kasiinos korraldatud pokkeriturniir tõi kohale täismaja ning turniirist võttis osa väga nimekas seltskond,“ rõõmustas ettevõtte turundusjuht Ainar Tandre. „Me korraldame sel aastal lisaks PokerNews Live’i ja Eesti Naiste Pokkeriliiga finaalturniirile ka iganädalasi pokkeriturniire ning rahamänge, pakkudes huvilistele head võimalust Tallinna südalinnas meeldivalt aega viita.“

Järgmine PokerNews Live toimub Casino Grand Prix Sõpruse kino mängusaalis 16. novembril ning sellel osalemine maksab 50 eurot. Pokernewsi esindab novembris neljaliikmeline naistetiim eesotsas Kairit Leiboldi ning 2011. aastal Eesti parimaks naismängijaks valitud Kelly Limonovaga, kelle väljalööjaid ootavad 50-eurosed boonused. Üritusele saab eelregistreeruda kohapeal, telefoni või e-kirja teel.