Kui Eestis on PokerStars korraldanud maailmaklassiturniire juba kolmel korral, millest kõigile on sõitnud kohale sadu pokkerimängijaid kümnetest eri riikidest, siis nüüd toimub ka Kreekas 24.-27. märtsil nii kohalikele mängijatele mõeldes kui pokkerituristide meelitamiseks esimene tähelepanuväärsem pokkerivõistlus.

Ateena lähiümbruses, Loutraki rannal asuv viietärnikompleks Club Hotel Casino Loutraki avas alles 2010. aasta septembris riigi esimese pokkeritoa, milles on 14 mängulauda. Sellest hoolimata on pokker Kreeka üks kiiremini kasvavaid mõttemänge – näiteks teenis Konstantinos Nanos EPT Viini etapilt kolmanda koha ja 265 000 eurot.

Kreeka turniiril on võimalik osaleda ka Eesti mängijatel, näiteks läbi PokerStars.net keskkonnas toimuvate tasuta kvalifikatsiooniturniiride. Tasuta eelvoorud algavad igal õhtul Eesti aja järgi kell 21.45 ning finaalid pühapäeviti algusega 21.00, kust on võimalik võita turniiri täispakette koos osalustasu, majutuse ja päevarahaga. Satelliitidel osalemiseks peab olema vähemalt 23-aastane.

Eestis litsentseeritud PokerStars on enam kui 44 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait, kus toimub iga päev rohkem pokkeriturniire kui kusagil mujal ning mis spondeerib mitmeid maailma suurimad live-pokkerivõistlusi.