Kolme pika turniiripäeva jooksul väga korralikult esinenud Kiivramehe jaoks sai turniir õnnetult läbi mõnikümmend minutit enne järjekordse võistluspäeva lõppu, kui ta pani oponendi ületõste peale ässa ja kümnega kõik oma punktid mängu ning vastane maksis vahe kinni kaheksa ja kuuega. Lauda sadas küll kümme aga ka kaks kuute, mis andsid Rumeeniast pärit oponendile kolmiku ja lõpetasid eestlase turniiri.

Austria suurturniirist võttis lisaks Kiivramehele osa veel kuus Eesti lipu all mänginud meest - Henri Käsper, Janek Jevin, Anthony Barrau-Borde, Tauno Pajula, Andrei Revenko ja Tanel Padar, kellest viimased neli jõudsid teise võistluspäeva.

Ainsa eestlasena EPT Snowfest etapi põhiturniiril auhinnarahadeni jõudnud Kiivramees kasvatas selle tulemusega oma kõigi aegade live-turniiridelt teenitud auhinnaraha kogusumma üle 170 000 dollari. Samuti on 2009. aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks tituleeritud Kiivramehe nimel ka Eesti kõigi aegade suurim online-pokkeriturniiri võit 300 000 dollariga.

Eestlaste käekäigust PokerStars.net European Poker Touri Snowfest etapi põhiturniiril saab täpsemalt lugeda Delfi Pokker Live sektsioonis.