Tänaseks vaid nelja pokkerimängija poolt saavutatud Triple Crown tiitel tähistab võitu kolmel tähtsaimal pokkerivõistlusel - Euroopa pokkeriturnee ja maailma pokkeriturnee (WPT) põhiturniiril ning pokkeri MM-i (WSOP) tiitlivõistlusel.

Barcelona EPT 5300-eurose osalustasuga põhiturniiri finaallauda alustas Katchalov väikseima punktisummaga, kuid suutis võistlusel jõuda kolme parema hulka. PokerStarsi profimeeskonna liige suutis viimase kolme mängija seas olla vahepeal ka napp punktiliider, pärast mida kaotas ta paari otsustava jaotusega enamiku oma žetoonikuhjast ning lükkas lõpuks seitsmete paariga kõik oma nupud sisse. Oponent Martin Shcleich maksis panuse üheksate paariga kinni ning Katchalov pidi turniirilt lahkuma, teenides lohutuseks 315 000 eurot.

Pärast Katchalovi võistluselt eemaldamist suutis Saksa päritolu PokerStarsi mängija Martin Schleich lõpuduellis alistada ka Dragan Kostici ning teenis suurima Hispaanias peetud live pokkeriturniiri võiduga 850 000 eurot auhinnaraha. Teiseks jäänud hispaanlane Kostic teenis auhinnarahana 532 000 eurot.

811 osalejaga suurturniiri finaallaud kestis enam kui 14 tundi, kurnates osalenud mängijaid ja pealvaatajaid. "Ma ei suuda võidust praegu mõelda. Olen liiga väsinud ja mu lend läheb kahe tunni pärast," ütles Scleich vahetult pärast turniiri võitu, kinnitades, et on saavutuse üle siiski väga õnnelik.