Leiboldi lauas avas varajasest positsioonist panusega tundmatu välismängija, eestlane avastas käest kuningate paari ja otsustas panuse ilma ületõsteta kinni maksta. Maksis ka suure pimepanuse teinud mängija.

Lauale laotud kolm esimest ühiskaarti - kuningas, seitse ja kaks eri mastidest - andsid Leiboldile maksimaalse võimaliku kombinatsiooni ehk kuningate kolmiku. Agressor panustas uuesti ning nii Leibold kui kolmas mängija maksid. Neljandaks ühiskaardiks tuli lauale äss, mille järel agressor taas panustas, eestlane maksis ja kolmas mängija loobus.

Viies ühine kaart ehk river oli 9, mille järel vastane panustas 2500 ja kavalalt mänginud Leibold ründas nüüd vastu panusega 6500. Kui aga algne agressor omakorda suure vastutõste 17 500 peale tegi, oli Leibold raske otsuse ees. Eestlane mõtles pikalt, sest vaid üks kombinatsioon - ässade kolmik - oleks suutnud teda võita.

Lõpuks otsustas Leibold loobuda, langedes algse 30 000-lt 20 000 punkti peale. Mida oleksid sina teinud?

Kui Leiboldil oli pärast esimest kahte tundi 21 500 punkti, siis teiste Eesti mängijate punktisummad olid esimesele pausile minnes üsna sarnased algse punktisummaga: Henri Käsperil 28 700, Janar Kiivramehel 28 000 ja Rikard Relanderil 27 000. Tunnet Taimlal, kes suutis küll võita ühe korraliku 10 000-punktise panga nimeka Vene mängija Maksim Lõkovi vastu, kuid andis enne esimest pausi pisut tagasi, on samuti 27 000 punkti.

Ajakirjaniku reisi Barcelonasse aitas rahastada PokerStars.