"XWINK" on arvatavasti sama mängija, kes näitas kaks aastat tagasi "XBLINK" nime all Ultimatebet pokkeritoas peadpööritavat mängu, kui kasvatas toona kõigest 11 dollarist miljon dollarit.

2009. aastal tegi "XBLINK" algust 11-dollarilise osalustasuga turniiril, millel saavutas esimese koha ning ligi 700 dollarit auhinnaraha. Turniiril võidetud rahaga hakkas ta mängima netipokkeri rahalaudades Heads-Up Pot Limit Omahat ja hiljem No Limit Hold'emit.

"Õppisin mõne nädala jooksul, millised on Ultimatebeti regulaarsete mängijate nõrkused ning hakkasin neid nende vastu ära kasutama. Selle tagajärg oli järsk kasumi kasv," iseloomustas enne 2009. aastat vaid live-pokkerit mänginud XBLINK TwoPlusTwo foorumis oma online-pokkeri teekonna algust.

Vahepeal pildilt kadunud kanadalane alustas tänavu taas mängu FullTilt keskkonnas nime all "XWINK" 4000 dollariga ning kasvatas selle vaid mõne päevaga 2-miljoniliseks. TwoPlusTwo foorumis kirjutas ta, et jätkab mängimist fännide lõbustamiseks. Tänase seisuga on XWINK käesoleval aasta teenistusest järel ligi miljon dollarit.