Martin Müürsepp on löönud eelnevalt kaasa mainekal Euroopa Pokkeriturneel (EPT) ning mitmetel suurturniiridel Eestis. Lisaks temale on kogenud tegija ka alates 2006. aastast kümnetel live-turniiridel osalenud ning kodumaal Lätis korduvalt kolme parema sekka jõudnud Škele. Samuti pole pokkerimäng võõras Sokule ega Elegarile.

Seevastu 217 cm pikkune Bamba Fall väitis, et pole kunagi elus pokkerit mänginud. „Ma võtan seda uue ja põneva väljakutsena ning üritan vähemalt mitte kõige esimesena välja langeda,“ naeris Senegalist pärit mängumees, kellest peaks saama teadaolevalt kõige pikem pokkerilauda istunud mängija Eestis. Eelnevalt loodab ta hankida väärt nõuandeid meeskonnakaaslastelt, kelle omavahelised mõõduvõtmised on kujunenud juba ammuseks traditsiooniks.

BC Kalev/Cramo suursponsorite hulka kuuluva Eestis litsentseeritud kihlveokontori Tonybet omaniku ning maailma ühe tuntuima pokkerimängija Antanas „Tony G“ Guoga kinnitusel on professionaalsed sportlased pokkeriturniiridel isegi elukutselistele mängijatele ohtlikud vastased.

„Neid innustab tugev võidutahe ning oskus mitte alla anda,“ teab üle kümne aasta tipptasemel pokkerit mänginud leedulane. Eelmise aasta augustis pidas ta Tallinnas Martin Müürsepaga põneva korvpallist ja pokkerist koosneva kahevõistluse, tunnistades just pokkeris NBA-s mänginud eestlase paremust. „Ma ootan põnevusega, mida suudavad korvpallurid reedel Eesti parimate turniirimängijate ning hulga pokkerientusiastide vastu korda saata,“ lisas Guoga.

Kell 19:00 algaval Pokernews Live turniiril osalemine maksab 50 eurot ning mängitakse No Limit Holdem formaadis. Erinevate lisapreemiate ja üllatusauhindadega turniir viiakse läbi 20-minutiliste mängutasemetega ning kõik osalejad alustavad 10 000 stardipunktiga.

Korvpallurite väljalööjaid ootavad 50-eurosed lisapreemiad ning koheselt pääsevad laudadesse 50 kõige kiiremat. Turniirile saab eelregistreeruda kasiino kodulehel, kohapeal, telefoni või e-kirja teel.