Helppi on live-turniiridel võitnud üle 3,7 miljoni dollari. Eelmisel nädalal teenis ta Madriidi EPT kahe turniiriga auhinnarahadena 450 000 dollarit. Järgmised kaks aastat on ta RAY reklaaminägu ning kannab selle värve pokkeriturniiridel kõikjal maailmas.

”Juha Helppi on meile igati hea koostööpartner. Ta on pika kogemusega Soome pokkeriproff, keda pokkerimängijad väga austavad. Möödunud aastal küsisime oma klientidelt, kes oleks nende arvates sobivaim Soome mängija RAY’d esindama ning Helppi osutus kindlaks võitjaks,” märkis RAY pokkerimängude juht Jussi Hietaranta.

34-aastane Juha Helppi hakkas pokkeri vastu huvi tundma, töötades 90-ndate lõpus Soomes RAY kasiinodiilerina. 2002. aastal Arubal peetud WPT turniiri edu järel hakkas ta pokkerit mängima elukutseliselt.

“Olen lepingu üle väga põnevil. Olles Soomest pärit, oli see minu jaoks igati loogiline valik. Usun siiralt, et suudan RAY’le olla hea esindaja. Selle võimaluse eest olen tänulik oma pokkeriagentuurile Poker Icons,” ütles Helppi.

Riigiomandis olev monopoolne ja ainsa Soomes pokkerit legaalselt korraldada lubava litsentsiga RAY (Raha-Automaatti Yhdistys) loodi algselt aastal 1938, et koguda läbi mängude korraldamise vahendeid tervishoiu- ja sotsiaalabi organisatsioonidele. Kogu oma tegevusaja jooksul on RAY korraldanud Soomes õnnemänge eksklusiivse õigusega. Hiljem hakkas see õigus hõlmama ka kasiinomänge ja –operatsioone. RAY’st sai riigiettevõtte aastal 1962.