Neljatunnise võistluse jooksul vahetus liidriroll Blomi ja PokerStarsis w00ki3z nime all mängiva Catesi vahel mitu korda. Blom suutis esimese 30 minuti jooksul saavutada ligi 20 000 dollarilise eduseisu, kuid vaid mõnisada kätt hiljem oli sama saavutanud Cates. 2500 jaotuse järel oli taaskord peal Blom, olles saavutanud 51 196-dollarilise eduseisu ning seeläbi ka matši võidu.

Enne SuperStar Showdown võistlust tegid Blom ja Cates eelsoojendust PokerStarsi keskkonnas limiitidel 25/50 ja 50/100 dollarit, mille jooksul Blom kaotas Cates’ile 38 000 dollarit.

Neljanda SuperStar Showdowni koosseisu ei ole veel avalikustatud, kuid seal loodetakse Isildur1 vastasena näha pokkeriturniiride spetsialisti Daniel Negreanut. Kuigi Negreanu on öelnud, et ta ei tunne ennast hästi online-rahalaudadel, on teda viimasel ajal nähtud PokerStars'is madalatel limiitidel mängimas. Lisaks andis Negreanu pärast viimast SuperStar Showdown matši PokerStarsi vestlusaknas Isidlurile teada, et tal on Showdowni reeglite kohta küsimusi.