Esimest korda pokkeri suurturniiril auhinnarahadesse jõudnud 34-aastane Griffin teenis WSOP turniiri esikoha eest 455 356 dollarit auhinnaraha.

Turniirivõidust saab enim kasu ilmselt aga tõsise haiguse käes vaevlev Griffini ema. "Tulin kodumaale, et emale lähemal olla ja tema eest hoolitseda. Tegelikult oleksin pidanud Afganistaanis olema, aga ilmselt juhtuvad asjad põhjusega," arvas Griffin pärast turniiri.

Griffini sõnul on tema pensionärist ema läbimas keemiaravi ning meditsiiniteenused on Ameerikas väga kallid. "Ema elab üsna peost suhu ja mul on väga hea meel, et saan teda nüüd paremini aidata. Kannan auhinnaraha tema kontole kohe, kui selle kätte saan."

Turniiri finaallauda jõudis ainsa varasema WSOP tiitliomanikuna Antonio Esfandiari, kes lõpetas seitsmenda kohaga. Teise koha ja 282 676 dollarit teenis Pariisist pärit Jean Luc Marais, kelle võit oleks toonud Prantsusmaale tänavuselt WSOP-lt juba neljanda meistritiitli. Vanameister Phil Hellmuth lõpetas turniiri auhinnalise 28. kohaga, millest sai tema 83. kord tulla WSOP turniiril auhinnrahadesse.