Euroopa pokkeriturnee Barcelona osavõistluse eilsel esimesel päeval toimunud ligi 5000-kroonise osalustasuga Omaha turbo-turniiril õnnestus live-turniiride arvestuses läbi aegade enim auhinnaraha teeninud eestlane Imre Leibold jõuda 78 mängija konkurentsis finaallauda ning saavutada võistlusel tubli kolmas koht ja 45 000 krooni auhinnaraha.

Leiboldi sõnul tuli ta Barcelonasse EPT suurvõistlusele selge eesmärgiga pääseda soodsamalt 83 000-kroonise osalustasuga põhiturniirile, kuid otsustas viimasel hetkel põhiturniiri kvalifikatsiooniturniiri asemel aga hoopis Omaha võistluse kasuks.

“EPT finaallauda jõudmine rõõmustab ikka, kuid pisut jääb kripeldama, et põhiturniirii pileti jäi täpselt ühe koha kaugusele - lootus oli sel võistlusel teenida piisavalt palju, et põhiturniirile otse sisse osta,” selgitas Leibold ja lubas täna siiski satelliitturniiridel kätt proovida.

“Tegemist oli turbo-turniiriga, kus õnnefaktor on üpris suur, kuid turbo turboks - siin nägi ikka väga palju halba mängu,” kirjeldas Leibold oma teekonda finaallauda.

“Kas teenitud 45 000 krooni on suur raha? Jah, muidugi on, kuid minu elus see suurt ei muuda,” arvas Leibold, avaldades lootust, et suudab teistel Barcelona EPT turniiridel näidata veelgi tublimaid tulemusi.

Eile Barcelonas alanud Euroopa pokkeriturnee osavõistluse raames toimub nädala jooksul kokku 16 turniiri, millest olulisim on kahtlemata täna alanud 83 000-kroonise osalustasuga põhiturniir. Võistlussarja puhul on Hispaaniasse sõitnud ka kümmekond Eesti pokkerimängijat, kelle tegemistest ja saavutustest teeb kohapealt ülevaate Delfi pokkerirubriik.

Ajakirjaniku reisi Barcelonasse aitas rahastada PokerStars.