PokerNewsi teatel oli alguses plaanis mängida 80 tundi, kuid selle täitudes jätkus Laak'il piisavalt jõuda mänguga edasi minna. Kuigi rekordi püstitamise ajal ei tarbinud mees kofeeini ega teisi erguteid, oli tal iga tunni mängimise kohta lubatud viis minutit puhata. Tekkis ka pikemaid pause, mille jooksul pidas Laak maha ka vähemalt ühe 30-minutilise kerge uinaku.

"Wow, 115 tundi, ma pean laskma oma pea üle vaadata", kommenteeris Laak pärast mängimise lõpetamist. "Ma olen kahtlemata haige".

Maratonsessiooniga suutis Laak tõelise pokkeriprofina ka kasumisse jääda; kokku umbes 90 000 krooniga. Poole sellest lubas ta annetada "Camp Sunshine"'ile, mis aitab eluohtlike haigustega lapsi ning nende vanemaid.

Kõikide eelduste kohaselt läheb rekord (mille püstitamist jälgis veebikaamera vahendusel üle 130 000 inimese) kuulsasse Guinessi Rekordite Raamatusse. Eelmine tipptulemus, 72 tundi ja 2 minutit, kuulus Larry Olmsted'ile (püsitatud Foxwood'i kasiinos 2004. aastal) ning mitteametlik rekord (Guinessi Rekordite Raamatu poole vaidlustatud) Paul Zimbler'ile 78 tunni ja 45 minutiga.