Vaid kaks kuud tagasi TonyBeti tiimiga liitunud Mercier oli võidukas 350-eurose osalustasuga turniiril, mis mängiti maailmas jõudsalt populaarsust koguvas Progressive Pineapple mänguformaadis. 14 tundi väldanud võistlusest võttis osa 108 mängijat, kelle seas ka nimekad pokkeristaarid Max Pescatori, Sergei Rjabatšenko ning Jan-Hendrik Tapken.

Corinthia hotellis asuvas King’s Casinos toimunud turniiri esikoht tõi sisse 10 189 eurot auhinnaraha. Teiseks tulnud Saksamaa esindaja Frank Gohletr ning kolmanda koha saavutanud soomlane Petri Heinanen teenisid vastavalt 6034 ning 4081 eurot. Auhinnaraha jagus võistluse esitosinale, kuhu Eesti esindajad Marek Kolk ning Kristjan Maasalu kahjuks ei jõudnud.

„Turniiri algus oli suurepärane - suurendasin oma 15 tuhande punktilise stardikapitali kiirelt 70 tuhandele,“ kommenteeris Kolk. „ Paraku piisas pimepanuste tõustes vaid mõnest ebaõnnestunud käest ning minu lõppkoht jäi kuskile 30 piirimaile,“ tunnistas mitmekordne mõttemängude Eesti meister.

Kolk jätkab võistlemist täna alanud 10 000-eurose sisseostuga High Roller turniiril.

Teist aastat järjest toimuvad Hiina pokkeri maailmameistrivõistlused, mis koosnevad kolmest turniirist, viiakse läbi koostöös Tonybetiga. Hiina pokkeri MM kuulub detsembris Tšehhimaa pealinnas toimuva Praha pokkerifestivali kavasse, mis on üks suuremaid pokkeriüritusi Euroopas.