Pokkeriklubisse All-linn kuulub lisaks mitmetele nimekatele pokkerimängijatele ja harrastajatele ka näiteks Maarja-Liis Ilus, Mart Mardisalu, Marek Reinaas ja Martin Müürsepp. Sel nädalal klubi eestvedamisel Tallinnas Swissotelis korraldatud heategevuslikul pokkeriturniriil otsustas kaasa lüüa kokku 19 mängijat.

Käesoleval nädalal Tallinnas regiooni kõigi aegade suurimat pokkerivõistlust PokerStars Baltic Festivali korraldav maailma suurim pokkerisait PokerStars otsustas turniiril kogenunud heategevussumma omalt poolt veel kahekordistada. Nii moodustuski heategevussummaks kokku 19 000 krooni.

Toetusrahaga otsustas pokkeriklubi liituda Tauri Tallermaa ja Merilyn Uusküla kontserdiprojekti heategevusega, mille läbi toetatakse Laste ja Noorte Kriisiprogrammi. Programmi eesmärk on ühe või mõlema vanema kaotanud laste ja noorte toetamine, pakkudes neile terapeutiliste lastelaagrite ja toetusgruppide kaudu psühholoogilist abi.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni kuuluv pokkeriklubi All-linn koondab mitmeid Eesti tippmängijaid, avaliku elu tegelasi ja teisi pokkerihuvilisi, kelle tegemistest saab lugeda veebilehel www.all-linn.ee.