Tõeliseks staaride paraadiks kujunenud 60 000-kroonise osalustasuga heategevuslikul pokkeriturniiril oli ligi 40 osalejat, mis kergitas auhinnafondi 2,5 miljoni kroonini. Koos algatuse eestvedaja PokerStarsi 1,5 miljoni kroonise toetussummaga annetatakse Darfuri kriisis kannatanute abistamiseks kokku aktsiooni tulemusel 4 miljonit krooni.

Individuaalvõitjana tõusis turniirilauast professionaalne Kanada naispokkerimängija Isabelle Mercier, kes alistas lõpumängus üks ühe vastu kuulsa Inglise jalgpalluri Teddy Sheringhami. Sheringhami kui parimat mitteprofessionaalset pokkerimängijat premeeriti PokerStarsi Caribbean Adventure auhinnapaketiga, mis võimaldab tal osaleda 2010. aasta jaanuaris Bahamal toimuval EPT suurejoonelisel eriturniiril.

Teiste seas andsid turniiril osaledes oma panuse Darfuri kriisi lahendamiseks Liverpool FC väravavaht Pepe Reina, F1-piloot Nico Rosberg, sarjas "Seks ja linn" Smithina esinenud näitleja Jason Lewis, telesarjas Heroes mänginud Ameerika näitleja James Kyson Lee, laulja ja helilooja The Dream ja paljud teised. Toetusaktsioonile panid käe alla ka PokerStarsi meeskonda kuuluvad rahvusvaheliselt tuntud professionaalsed pokkerimängijad Daniel Negreanu, Victor Ramdin, Joe Hachem, Peter Eastgate, Dario Minieri, Vanessa Rousso, Greg Raymer.

 Darfuris kriisi käigus on tapetud üle 300 000 inimese ja kriis on teinud ligi kolmest miljonist inimesest põgenikud. Ante Up For Africa auhinnarahaga toetatakse hädaabifonde, mis tegelevad Darfuri kriisipiirkonna rahuvalvajatele ja abitöötajate toetamisega. Heategevusturniiri on eelnevalt peetud kahel korral pokkeri maailmameistrivõistluste raames Las Vegases. Tänaseks on Ante Up For Africa pokkeriturniiride raames heategevuseks kogutud ligi 25 miljonit krooni.

 
Esmakordselt Euroopas toimunud Ante Up For Africa heategevusturniiri korraldaja PokerStars (www.pokerstars.net) on oma 19 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait, mis on tipp-pokkerimängijate üks lemmikuid mängukohti ning kus toimub iga päev hulgaliselt pokkeriturniire.