34-aastane kanadalane Palihapitiya saavutas 1500-dollarilise osalustasuga No-Limit Hold'em turniiril 2828 osaleja seast 15. koha ja võitis auhinnarahana 30 122 dollarit. Veel käimasoleval pokkeri MMi 10 000-dollarilisel põhiturniiril teenis suhtlusvõrgustiku juhtivtöötaja 6865 osaleja seas 101. koha eest 54 851 dollarit auhinnaraha.

"WSOP tiitlivõiduks vajaminev meelekindlus ja tunnustus, mis sellega kaasneb, on uskumatud. Tiitlivõidu tähtsust ei saa sõnadesse panna," usub Palihapitiya.

Alates 2007. aastast Facebookiga seotud olnud ning nüüdseks kasutajate kasvu eest vastutav kanadalane on pokkerit mänginud üle kümne aasta. Esimest korda tutvus Palihapitiya pokkeriga, asudes tööle investeerimispanka, kus tema toonane ülemus talle mängu reegleid õpetas.

Vaid mõned aastat hiljem mängis Palihapitiya pokkeri rahamänge tasemel $200/400. "Märkisin töökalendrisse reedeti kohtumised, mida mul tegelikult ei olnud. Selle asemel mängisin neljapäeva õhtust kuni pühapäeva õhtuni live-pokkerit ning esmaspäeval naasin tööle," tunnistab Palihapitiya ja lisas, et pokker on üks väheseid tegevusi, mis võimaldab tal intensiivsest tööst puhata.